De Adico meubel collectie

Adico heeft een heel uitgebreide collectie indoor & outdoor meubilair. In de webshop en de showroom van Orgnls wordt vooral een selectie gepresenteerd uit de metallic collection. Maar ook de lounge collection en de classic collection van Adico bevatten echte toppers!

De Adico meubel collectie

Lounge collection

Deze collectie bestaat uit lounge meubilair dat een leuke aanvulling is voor jouw terras. Diverse loungezetels, zoals de afgebeelde Fika L, maar ook ligstoelen, sofa's en lage tafels maken deel uit van de collectie.

De lounge en classic collection van Adico bieden net zoals de metallic collection een gevarieerd gamma met unieke stukken voor de projectmarkt en voor particulieren.

Classic collection

In deze collectie vind je echte design parels, zoals de afgebeelde sofa model 298. De metalen frames van het meubilair kunnen verkregen worden in gepolijste inox of in gelakt metaal in 34 verschillende kleuren en afwerkingen. Hiermee kan een heel bijzondere uitstraling bekomen worden!

Orgnls heeft Adico opgenomen in zijn hospitality collection. Orgnls is importeur van Adico voor België. Bij Orgnls kan je rechtstreeks kopen. Er zijn speciale voorwaarden voor projecten en zakelijke partners.

contacteer ons

De Adico meubel collectie