Ontdek onze producten

Webshop

Neem een kijkje in onze showroom! Neem een kijkje in onze showroom!

Neem een kijkje in onze showroom!

Wil je onze producten zien & proberen?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom!

Maak een afspraak

De originele Portugese stoel

Cultmerk Adico

Wie al eens in Portugal geweest is kan er niet naast kijken. Overal zie je dezelfde metalen stoelen en tafels opduiken. Zowel in het chicste restaurant als in de meest ordinaire bistro. Van in het noorden van Portugal tot in de zuidelijke Algarve. Steeds komt hetzelfde vertrouwd beeld terug. En dit sinds verschillende generaties! 

Op de achterkant van zo een stoel zie je nagenoeg altijd het naambordje van Adico staan. Deze Portugese fabrikant is al sinds 1920 actief in Avanca, in de buurt van Porto. In het begin als innovatieve fabrikant van metalen meubilair voor ziekenhuizen. Al snel werd de collectie met succes uitgebreid naar terrasmeubilair.

De Adico meubel collectie

Adico heeft een heel uitgebreide collectie indoor & outdoor meubilair. In de webshop en de showroom van Orgnls wordt vooral een selectie gepresenteerd uit de metallic collection. Maar ook de lounge collection en de classic collection van Adico bevatten echte toppers!

Qui sommes nous?

Waarvoor kan je bij Orgnls terecht?

Orgnls verkoopt de volledige collectie van het Portugese merk Adico, waaronder de iconische metallic collection. Dit origineel metalen meubilair is mooi, sterk, comfortabel, stapelbaar, betaalbaar, past overal en zorgt voor een geweldige sfeer. Een sensatie sinds de jaren 30!

De webshop van de Orgnls hospitality collection omvat onder andere de cult stoelen model 5008 (sinds de jaren ‘30), model 508 (sinds de jaren ‘30) en model 786-A (sinds de jaren ‘40). Ook de meer recente en populaire Adico stoelen zoals Libelo, Realizador en Manel maken deel uit van de Orgnls webshop. Alle stoelen passen perfect bij de Adico tafels model 5028, model 5028-F en model 5029.

Ben je onzeker over jouw keuze of vind je jouw favoriete Adico meubel niet terug in de webshop? Contacteer ons!

contacteer ons